Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:56 22 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

La Gala Premiilor Participării Publice Asociația Elevilor din Constanța a câștigat două premii

ro

29 Mar, 2016 08:40 1220 Marime text
 
Joi (24 martie), a avut loc în municipiul București, la Auditorium Pallady, a VII-a ediție a Galei Premiilor Participării Publice, eveniment anual organizat de Centrul de Resurse pentru Participare Publică, care anul acesta a beneficiat de înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România.
 
Gala Premiilor Participării Publice îi reunește și premiază pe toți cei care schimbă ceva în societate, anul acesta desfășurându-se sub deviza “Vrei magie? Refuză Imposibilul!”.
 
În cadrul evenimentului din acest an, Asociația Elevilor din Constanța a fost distinsă cu două premii “Frăția elevilor și nedreptatea bugetară” și “Legea nu se negociază la bursă”, pentru obținerea aplicării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru toți elevii din municipiul Constanța, respectiv acordarea burselor școlare pentru elevii din municipiul Constanța.
 

“Cele două premii reprezintă o încununare a eforturilor tuturor celor care au trecut prin AEC în acești primi 3 ani de activitate. De asemenea, acesta este un exemplu și pentru restul tinerilor din România că sistemul nu este de neînvins, iar cu implicare și perseverență poți face lucruri, care la prima vedere par imposibile.” a declarat președintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda.

Ti-a placut articolul?

Comentarii