Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Eforie s-au creat ambuteiaje Se circulă INFERNAL între Mangalia şi Constanţa. 70.000 de autovehicule au trecut podul de la Feteşti

ro

26 Jul, 2015 13:19 1208 Marime text
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 12.45, în judeţul Constanţa, din cauza aglomeraţiei, se circulă îngreunat pe DN39 Mangalia - Constanţa, în zona Eforie.

Precizăm că acest sfârşit de săptămână a fost cel mai aglomerat de la începerea sezonului estival, având în vedere valorile ridicate de trafic înregistrate pe drumurile care duc înspre judeţul Constanţa. Spre exemplu, pe Autostrada Soarelui s-au înregistrat, în ultimele două zile şi în primele ore ale acestei dimineţi, aproximativ 70.000 de autovehicule (numărul estimat al turiştilor aflaţi pe litoral depăşete 230.000, potrivit datelor furnizate de operatorii de turism).

Pentru evitarea aglomeraţiei la staţia de taxare de la Feteşti, poliţiştii recomandă ca plata taxei de trecere a podurilor peste Dunăre să se facă la benzinăriile autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).     

 Precizăm, totodată, că dinspre Constanţa înspre Bucureşti se poate circula şi pe următoarele rute:

          -DN2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - DN21 Drajna - A2 Drajna - Bucureşti;

          -DN3 Constanţa - Murfatlar - Ostrov (traversare cu bacul) - Călăraşi - A2 - Bucureşti.

Sursa foto: Facebook.com/InfoTrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii