Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa, va avea loc un miting pentru salvarea cluburilor sportive

ro

08 Apr, 2015 13:06 1635 Marime text
Cel mai cunoscut suporter constănţean, Sorin Mihăilescu, a anunţat că organizează un miting în sprijinul cluburilor sportive de performanţă din Constanţa, afectate grav de neprimirea banilor de la Consiliul Judeţean Constanţa. Astăzi, a fost depusă la Primăria Constanţa cererea de autorizare, iar data mitingului a fost fixată pentru ziua de joi, 16 aprilie.

„Mitingul nu va avea tentă politică şi nu va fi îndreptat împotriva unui om anume sau a unei instituţii. Vom lupta pentru salvarea cluburilor de performanţă din Constanţa. Îl invit public pe domnul Cristian Dragomir (n.r. vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa) la o întâlnire cu membri ai suporterilor, dar şi ai cluburilor direct vizate. La miting sunt asteptaţi toţi iubitorii sportului de performanţă din Constan'a, dar şi jucătorii, antrenorii sau conducătorii cluburilor direct vizate”, a declarat Sorin Mihăilescu.

Participanţii la miting sunt aşteptaţi la ora 17.45, în faţa tribunei oficiale a stadionului „Farul”, după care se va pleca pe un traseu care are ca punct terminus Prefectura Constanţa. Acţiunea va dura până la ora 20.00. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii