Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța, Biroul Politic al PNL încă nu a validat un candidat

ro

18 Jan, 2016 22:42 1888 Marime text
 
Biroul Politic Național al PNL a validat astăzi 14 dintre propunerile de candidați ai formațiunii la funcția de primar de municipiu reședință de județ și trei nominalizări la președinția unor consilii județene.
 
Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava-Alba Iulia, Gheorghe Falcă-Arad, Dragoș Luchian-Bacău, Cătălin Boboc-Brăila, Emil Boc-Cluj Napoca, Pavel Badea-Craiova, Petru Mărginean-Deva, Nicușor Ciumacenco-Galați, Daniel Cârjan-Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea-Iași, Andrei Voloșevici-Ploiești, Ioan Popa-Reșița, Marius Bălașa-Slatina, Nicolae Robu-Timișoara.
 
Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: deputatul Ionel Palăr-Bacău, Alin Tișe-Cluj, Eugen Pârvulescu-Teleorman.
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat în această seară că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.
 
”În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al candidaților", a spus Gorghiu la Digi 24. Ea a susținut însă că îl susține pe Bușoi la Primăria Capitalei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii