Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Biblioteca municipală Medgidia, filiala Nord sunt organizate activități pentru toate vârstele

ro

28 Aug, 2015 12:01 1880 Marime text
Coordonatoarea de proiect, Alina Ocheană împreună cu voluntarii au organizat ateliere din cele mai diverse, atât pentru copii, cât și pentru adulți sau chiar seniori.
 
Astfel, la Biblioteca de Vacanță, copiii participanți au petrecut momente frumoase alături de bibliovoluntari și Alina Ocheană. Aici au fost organizate ateliere de origami sau de alfabetizare digitală, în care au fost implicați cetățeni de toate vârstele.
 
În lunile iulie și august, s-a desfășurat un curs de origami, la care au participat 40 de cursanți cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Pentru adulți s-a organizat un curs de social media, unde 15 cursanți au deslușit tainele rețelelor de socializare împreună cu cei 14 bibliovoluntari, elevi de liceu.
 
De asemenea, pentru pasionații de handmade a fost desfășurat un atelier, în care copiii și adolescenții au realizat tablouri prin tehnica șervețelului, o tehnică pe care cursanții au învățat-o la bibliotecă și care le oferă mari satisfacții atunci când văd frumusețea produsului finit.
 
Atelierele și proiectele continuă vor continua și în toamnă la bibliotecă. De asemenea, continuă și proiectul IT Lab, prin care cursanți de toate vârstele învață să lucreze cu calculatorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii