Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kovesi – „Tony Blair nu are nicio implicare în dosarul în care este cercetat Ponta”

ro

30 Sep, 2016 16:21 1835 Marime text
Tony Blair nu are nicio implicare în dosarul în care este cercetat Victor Ponta, a spus, astăzi, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
 
Şefa DNA a precizat că informația a fost lansată în presă de deputatul Sebastian Ghiță în dimineața zilei în care fusese citat pentru a fi audiat la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DNA.

„Dimineața, la prima oră, una dintre persoane a ieșit în spațiul public și a spus ce vizează ancheta DNA, ce persoane sunt implicate, cu toate că acest lucru nu era adevărat, pentru că noi nu avem un dosar Ponta-Blair, nu există un așa dosar în DNA. (...) Există un dosar în care cercetăm un om de afaceri și un fost premier. Tony Blair nu are nicio implicare în acest dosar, deci nu există un dosar care vizează acest lucru, deși el a fost sugerat de persoanele care erau vizate de anchetă, în spațiul public. (...) Aceste aspecte au fost aduse la cunoștința publicului de una dintre persoanele vizate în anchetă (...), de omul de afaceri Ghiță Sebastian, care a făcut această prezentare a dosarului dimineață, înainte de a se prezenta la DNA și înainte ca DNA să emită un comunicat oficial”, a spus Kovesi la Europa FM.

Şi pe 26 septembrie, şefa DNA a făcut precizări legate de acest subiect. Prezentă la postul public de televiziune, Kovesi a spus că „nu există în DNA un dosar Ponta - Ghiţă – Blair”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii