Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kovesi - Prejudiciul în dosarul Microsoft este ușor de recuperat

ro

05 Oct, 2016 13:12 2306 Marime text
Astăzi, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că în dosarul Microsoft prejudiciul este „foarte ușor de recuperat”.

„Nu pot să comentez decizia definitivă, însă ce este important este că prin decizia care s-a dat s-a dispus confiscarea sumei de 17 milioane de euro de la inculpații condamnați. Este important să vă reamintesc că în acest dosar, încă din cursul urmăririi penale, au fost dispuse măsuri asigurătorii, au fost indisponibilizate în curs 25 de terenuri, imobile și clădiri, în jur de cinci apartamente și mai multe bunuri care pot fi executate. Din acest moment, responsabilitatea executării prejudiciului revine Ministerului Finanțelor prin structura specializată. Sper că se va executa, este un prejudiciu foarte mare asupra căruia instanța s-a pronunțat. Există foarte multe măsuri asigurătorii în acest dosar, deci el ar trebui să fie destul de ușor de exercitat din punctul nostru de vedere”, a declarat Kovesi astăzi, conform presei centrale.

În legătură cu celălalt dosar Microsoft, care se află încă în cercetare la DNA și în care sunt implicați mai mulți foști miniștri, şefa DNA a spus că acesta este în lucru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii