Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Koveși despre cazul Hexi Pharma – „S-au refăcut circuitele financiare ale banilor plimbați prin mai multe ţări din Europa”

ro

09 Jun, 2016 23:54 2038 Marime text
Șefa DNA Laura Codruţa Kovesi spune că Direcția Națională Anticorupție (DNA) s-a autosesizat în cazul Hexi Pharma în momentul în care a avut indicii că activitatea financiară a firmei poate face obiectul unui dosar de corupţie.
 
Mai mult de atât Koeși a ținut să menționeze faptul că în anumite situații procurorii nu divulgă anumite amănunte din cadrul anchetelor tocmai pentru a se evita ștergerea unor informaţii şi probe.
 
„Cu privire la Hexi Pharma, s-a început urmărirea penală. În mai puţin de trei săptămâni, colegii mei au refăcut circuitele financiare ale banilor care s-au plimbat prin mai multe ţări din Europa. Ne-am sesizat din oficiu la primele indicii ca s-au comis fapte de competenţa DNA. De multe ori interesul nostru este să nu spunem că investigăm, tocmai pentru a putea continua ancheta. Faptul că nu spunem, nu înseamnă că nu facem anchete”, a declarat Kovesi la postul de televiziune Digi24.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii