Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klemm, alături de Iohannis şi Cioloş Imagini inedite de la recepția de Ziua Independenței (galerie foto)

ro

02 Jul, 2016 10:45 2665 Marime text
Curtea Ambasadei SUA de la București a fost decorată cu fotografii ce ilustrează peisaje din parcuri naționale americane, aseară, la recepția de Ziua Independenței, eveniment ce a marcat, prin tematică, și 100 de ani de la înființarea National Park Service.  
 
Evenimentul a inclus şi un marș al unui detașament de infanteriști de la Baza „Mihail Kogălniceanu”, precum și un zbor demonstrativ al Iacărilor Acrobați.
 
Cu această ocazie specială, ambasadorul Hans Klemm a ţinut un discurs.

„În această seară (n.r. aseară) celebrăm și forța Parteneriatului strategic SUA - România și legăturile noastre în calitate de aliați și prieteni. În ultimul an, sub auspiciile parteneriatului nostru, am investit împreună în securitatea regiunii transatlantice prin finalizarea amplasamentului sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu", a spus Hans Klemm.

 
Oficialul american a vorbit despre exercițiile militare comune și despre modul în care Statele Unite susțin România în lupta împotriva corupției. De asemenea, Klemm a apreciat că parteneriatul dintre România și SUA are un potențial „nelimitat".

Printre alţii, la recepția de Ziua Statelor Unite au participat preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, premierul Dacian Cioloș, membri ai Guvernului, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
 
În galarie foto anexată articolului puteţi vedea imagini de la recepţia de aseară.

Citeşte şi Mesajul ambasadorului SUA, Hans Klemm, la recepţia de Ziua Independenţei 2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii