Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, Simona Halep şi patriarhul Daniel au conturi clonate pe Facebook

ro

17 Mar, 2015 13:09 1335 Marime text
Nişte hoţi de identitate dau de furcă, pe reţelele de socializare, Patriarhului Daniel, Primei Doamne Carmen Iohannis şi sportivei Simona Halep. Aceştia s-au ales cu mai multe conturi false pe Facebook. Nici preşedintele Klaus Iohannis nu a scăpat, în ciuda faptului că pe pagina sa oficială a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri, informează stiri.tvr.ro.
 
Patriarhia Română duce, fără succes, o luptă virtuală cu hoţii de identitate de pe reţelele de socializare. Cineva i-a făcut Preafericitului Patriarh Daniel mai multe conturi false pe Facebook, pe care biserica se chinuie să le desfiinţeze. Pe unul dintre conturile false, autorul îl prezintă pe Înalt Prea Sfinţia Sa ca “producător” şi mare iubitor de manele. Pagina a adunat peste 2.000 de like-uri.
 
Sportiva numărul 3 în lume la tenis, Simona Halep, are nu mai puţin de cinci conturi pe Facebook, însă dar doar unul singur este verificat. Restul sunt clonate.
 
Şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis, s-a trezit cu mai multe conturi false pe reţeaua de socializare Facebook. Cineva postează, în numele ei, mesaje şi poze de la întâlnirile oficiale. Însă toate sunt false.
 
Dacă sunt prinşi, hoţii de identitate pot fi acuzaţi de fals informatic, care se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare.
 
Sursa: stiri.tvr.ro
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii