Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis–„Republica Moldova a realizat un pas important în depășirea crizei politice”

ro

21 Jan, 2016 10:31 1091 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale, prin care susține că învestirea noului Guvern în Republica Moldova reprezintă un pas important în depășirea crizei politice. De asemenea, specifică faptul că stabilitatea acestei țări este importantă pentru România și UE.
 
„Prin învestirea noului Guvern, care își declară prioritară opțiunea proeuropeană, Republica Moldova a realizat un pas important în depășirea crizei politice. Stabilitatea acestui stat este importantă atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană”, este mesajul transmis de Iohannis referindu-se la situația din Republica Moldova, potrivit site-ului oficial al Administrației Prezidențiale.
 
Vă reamintim, că parlamentul Republicii Moldova a aprobat ieri programul de activitate al Guvernului și lista Cabinetului de miniștri în frunte cu premierul Pavel Filip. Însă în urma acestor aprobări, ieri seara aproximatic două mii de oameni au protestat în fața clădirii Parlamentului de la Chișinău, în urma învestirii Guvernului condus de Pavel Filip.


Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii