Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, „profund dezamăgit” de modul în care s-au desfășurat lucrurile în Parlament

ro

19 Sep, 2016 22:53 954 Marime text
După ce senatorii au respins cererea DNA de urmărire penală în cazul lui Gabriel Oprea, purtătorul de cuvânt de la Cotroceni a spus că președintele Klaus Iohannis „este profund dezamăgit de modul în care s-au desfășurat lucrurile în Parlament”.
 
„În primul rând, președintele României este profund dezamăgit de modul în care s-au desfășurat lucrurile în Parlament. Ne amintim că președintele a spus de multe ori că acei politicieni care nu înțeleg cât de important este să nu blochezi actul de justiție nu vor avea până la urmă respectul și încrederea cetățenilor.
 
Încă o dată s-a demonstrat, prin votul de astăzi, faptul că nu s-a înțeles un lucru esențial: vinovăția unui om nu se stabilește printr-un vot, ci de către o instituție de judecată. Așadar, ar trebui depășită această etapă dacă vrem să luăm în calcul sănătatea unui sistem democratic normal și al statului de drept. Un stat de drept înseamnă că nimeni nu poate să fie mai presus de lege", a susținut, într-o intervenție la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt la Cotroceni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii