Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis – „Pentru noi, eradicarea corupției este vitală”

ro

10 Oct, 2016 18:22 1193 Marime text
Astăzi, președintele Klaus Iohannis a spus că pentru ţara noastră eradicarea corupției este vitală, dar mai sunt multe de făcut în acest domeniu.

„Președintele Kiska a ridicat această chestiune în discuția tete-a-tete pe care am avut-o și evident că sunt mulțumit dacă un prieten important din Europa apreciază lupta anticorupție pe care o ducem în România. Pentru noi, eradicarea corupției este vitală, fiindcă această corupție nu doar că amenință consolidarea democrației, corupția încetinește creșterea economică, corupția îi sperie pe investitori. Cred că suntem pe calea cea bună, dar mai avem mult de făcut”, a spus şeful statului într-o declarație comună cu omologul său slovac, Andrej Kiska.

Președintele Kiska a precizat următoarele:


„România ne arată totuși că creșterea economică se poate lega și cu lupta împotriva corupției și această inspirație — și nu vorbesc de România doar din curtoazie, am menționat de mai multe ori acest fapt, am menționat și acasă — sunt foarte multe lucruri pe care le putem învăța din partea României”, a precizat oficialul slovac, care efectuează azi şi mâine o vizită de stat în România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii