Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Partidele să se pregătească pentru o campanie electorală fără mizerii“

ro

07 Oct, 2016 16:17 1170 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că își dorește o campanie electorală pentru alegerile parlamentare curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe români și ''fără mizerii''.
 

"Ne apropiem cu pași repezi de campania electorală și îmi doresc foarte mult și mi-ar plăcea, recunosc că mi-ar plăcea, să avem o campanie electorală, cum se spune, curată, centrată pe problemele care preocupă pe români și nu pe aruncatul imaginii dintr-o parte și în cealaltă. Deci, ideea de bază a fost un îndemn pentru politicieni, pentru partidele politice, să se pregătească pentru o campanie electorală fără mizerii cum, din păcate, am avut de prea multe ori, și centrată pe problemele care trebuie rezolvate", a spus președintele, la Palatul Cotroceni.

 
Președintele Klaus Iohannis a afirmat, ieri, că înțelege "toată lumea" faptul că România se află în campanie electorală și se așteaptă rezultatul alegerilor, opinând însă că nu este bună cearta "ca la ușa cortului".
 
Iohannis s-a confruntat,ier de dimineață, cu o situație neprevăzută. Potrivit programului său oficial, șeful statului urma să susțină un discurs la evenimentul "Diaspora Business Summit. Împreună pentru România", organizat la Palatul Cotroceni, dar în ultimul moment intervenția a fost susținută de către purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi.
 
Klaus Iohannis a revenit după puțin timp și a explicat că a avut "o întâlnire importantă", dar nu a dorit să spună cu cine și pe ce subiect a fost întâlnirea.
 
Întrebat de jurnaliști dacă întâlnirea are implicații pe plan extern, șeful statului a răspuns: "Deocamdată nu apar implicații în extern fiindcă toată lumea înțelege că în România este campanie electorală, ca la noi, și toți așteaptă rezultatul alegerilor din decembrie, însă bine nu ne facem dacă ne certăm ca la ușa cortului".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii