Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Cine a plagiat, pleacă! Indiferent cum se numește. Plagiatul este o formă de hoție“

ro

03 Oct, 2016 20:16 1820 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, într-o declarație de presă la Timișoara, că o persoană aflată într-o funcție publică trebuie să demisioneze, atunci când se dovedește că a plagiat, fără să dorească să facă comentarii cu referire directă la situația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.
 

”Dacă o persoană publică a plagiat, trebuie să depășim această situație și persoana respectivă trebuie să plece din funcție. Indiferent cum se numește persoana. Nu vreau să personalizăm discuția pentru X sau Y. Cine a plagiat, pleacă! Plagiatul este o problemă mare a societății. Este o formă de hoție”, a spus Klaus Iohannis.

 
Cu toate acestea, Klaus Iohannis a precizat că trebuie să lăsăm specialiștii în domeniu să se pronunțe cu privire la o acuzație de plagiat, precum și să apărăm pe cei care sunt acuzați pe nedrept de plagiat.
 

”Trebuie să fim intransigenţi. Cine a plagiat, pleacă. Cine nu a plagiat, să fie apărat şi să se spună: respectivul nu a plagiat. Persoana acuzată de nedrept să beneficieze de refacerea bunului renume în scurt timp”, a spus Iohannis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii