Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a primit distincţia "IC Brătianu"

ro

20 May, 2015 23:05 947 Marime text
 
Preşedintele Klaus Iohannis a participat în această seară la concertul dedicat aniversării a 140 de ani de la înfiinţarea PNL. Şeful statului a declarat că îi dorește pe liberali la guvernare. În discursul susţinut după ce a primit distincţia IC Brătianu, Klaus Iohannis le-a transmis foştilor colegi din partid că le simte lipsa.
 
"Sunt mişcat şi onorat să fiu din nou în mijlocul vostru, între voi, cu voi, de care mă simt atât de aproape. Dar nu pentru a vă povesti despre mine sunt aici, ci pentr a vă spune câteva lucruri despre izbândă. Ar putea să vă mire, însă sunt hotărât ca în această seară să vorbesc ceva mai mult. Şi nu pentru că sunt decis să-mi schimb stilul, ci pentru că evenimentul de azi este unul cu totul special", a spus şeful statului.
 
"Mi-a fost dor de voi", le-a spus Klaus Iohannis foştilor săi colegi din PNL, imediat după primirea premiului. La evenimentul de miercuri seara, organizat la Opera Română, au participat și copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, președintele de onoare Mircea Ionescu-Quintus, fostul președinte al liberalilor, Crin Antonescu, președintele PSRo, Mircea Geoană, parlamentari liberali.
 
"PNL nu înseamnă doar numele, tradiţia şi istoria. Pentru mine, liberal e cel care practică liberalismul nu cel care se declară sus şi tare liberal. De aceea, vă cer cu multă încredere să duceţi mai departe ideile şi valorile liberalismului. Mândria noastră e aceasta: demnitatea unui partid care a plecat acum 140 de ani să-şi găsească calea şi, prin tot ce a înfăptuit şi a realizat, cred cu tărie că a găsit-o", a spus Klaus Iohannis.
 
"Am avut marea onoare și plăcerea să primesc premiul Brătianu, ca persoană care este din afara partidului, dar m-am bucurat foarte mult să-i revăd pe colegii mei și discursurile au fost foarte emoționante. O atmosferă foarte frumoasă", a declarat Iohannis, după eveniment.

Sursa foto: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii