Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a numit un nou consilier prezidenţial

ro

20 Jan, 2015 11:21 2184 Marime text
Preşedintele României, Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul pentru numirea lui Laurențiu-Mihai Ștefan, consilier pe probleme politice al Ambasadei SUA la București, în funcția de consilier prezidențial, începând cu data de 26 ianuarie 2015, anunță Administrația Prezidențială.

Laurențiu-Mihai Ștefan a terminat Facultatea de Științe Politice din București. Din 2004, el este specialist în politică la Ambasada SUA, iar din 1999 profesor la Facultatea de Științe Politice din București. Laurențiu-Mihai Ștefan a fost între anii 2000-2005 președinte al Societății Române de Științe Politice. De asemenea, el a fost analist politic, conform Agerpres.

Pe 22 decembrie 2014, președintele Klaus Iohannis a semnat primele decrete de numire în funcție a cinci consilieri prezidențiali, respectiv Dan Mihalache, Dan Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran și Adrian-George Scutaru. Pe 5 ianuarie șeful statului a semnat și decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor în funcția de consilier prezidențial, iar pe 14 ianuarie pe cele privind numirea lui Leonard Orban, a Elenei-Simina Tănăsescu și a Mihaelei Ciochină în funcții.

Sursa foto: linkedin.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii