Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul Andrei Postelnicu, dat dispărut anul trecut, a fost găsit!

ro

07 Oct, 2015 01:29 3973 Marime text
 
Poliția districtului Martin din statul Florida a postat un mesaj privind rezultatele testelor ADN în cazul jurnalistului din Constanța, Andrei Postelnicu, citând MCSObreakingnews.  

Pe rețelele de socializare o persoană a postat un mesaj pentru mama îndurerată a jurnalistului.
„Deci trist. Săraca lui mamă. Sunt sigur că nimic îi va vindeca golul din inima ei.”

Familia lui Andrei Postelnicu a fost informată de autorităţile americane că, după efectuarea testelor ADN, cele două fragmente de os găsite pe o plajă din Florida ar aparţine lui Andrei, potrivit evz.ro.

Vestea a sosit printr-un simplu e-mail transmis de autorităţile din Florida, deşi fragmentele osoase fuseseră găsite în aprilie anul trecut. "Nu s-au grăbit de loc. Urmează ca în mod oficial să vină un ordin judecătoresc, scris, prin care să se confirme o prezumptivă moarte", spune, încă nelămurit, Mihai Postelnicu, tatăl lui Andrei.

Amintim că Andrei Postelnicu a dispărut anul trecut, în largul coastelor Floridei, cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota. Andrei a fost corespondent al unei televiziuni în Statele Unite şi a fost colaboratorul multor publicaţii locale şi internaţionale. În 2004, el era desemnat unul dintre cei mai influenţi 30 de jurnalişti economici din Statele Unite, mai scrie evz.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii