Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalista care l-a acuzat de hărţuire sexuală pe Christian Ciocan este din Constanţa

ro

19 Apr, 2012 01:21 4308 Marime text

sonia_simionov_.jpgSonia Simionov este ziarista care l-a acuzat pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) de hărţuire sexuală.

Ziarista este reporter al televiziunii Antena 3. Surse din cadrul IGPR au declarat, pentru EVZ, că Sonia a trimis, înainte de Paşte, un mail la Ministerul de Interne, acuzându-l pe comisarul Ciocan de hărţuire sexuală.

Plângerea a fost cercetată de Corpul de Control al MAI, Sonia fiind informată astăzi, oficial, că acuzaţiile sale sunt nefondate.

Ulterior, Christian Ciocan şi Sonia au fost chemaţi să dea explicaţii. Ea să povestească ce s-a întâmplat exact între ei doi, el - să lămurească situaţia.

Contactată de EVZ, Sonia Simionov nici n-a confirmat, nici n-a infirmat povestea cu hărţuirea sexuală.„Nu vreau să fiu implicată în acest subiect!", a spus reporteriţa.

Când zvonul că purtătorul de cuvânt al IGPR a fost acuzat de o jurnalistă de hărţuire sexuală, Ciocan a infirmat, spunând că, de fapt, el ar fi fost cel hărţuit. Mai mult, el a spus că pare a fi victima unei răzbunări.

Ziarista care a vrut să-l pună la zid pe Ciocan este din Constanţa, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi are o mare pasiune: biliardul.

Mai multe detalii AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii