Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Junior Chamber International Constanţa şi Asociația Off-Road în Dobrogea organizează Evenimentul umanitar „Ai grijă de semenii tăi”

ro

18 Sep, 2013 03:10 1729 Marime text
JCI Constanța, în colaborare cu Asociația Off-Road în Dobrogea, Forte Life și Asociația Națională Română a Scafandrilor Profesioniști și Sportivi, organizează spectacolul umanitar “Ai grijă de semenii tăi!” în vederea strângerii de ajutoare pentru persoanele sinistrate în urma inundațiilor de săptămâna trecută din județul Galați.
Concertul live de chitară și muzică folk, susținut de artiști constănțeni care s-au alăturat inițiativei, va avea loc pe 21 septembrie 2013, ora 19.00 la Forte Life (zona Dacia).
Donațiile materiale, respectiv alimente și ajutoare financiare pot fi făcute zilnic la sediul Forte Life, între orele 10.00 – 19.00, precum și în cadrul evenimentului. Facem un apel către constănțeni să-i susțină pe gălățenii afectați de inundații. Campania se desfașoară în perioada 17 septembrie – 2 octombrie 2013.
Prin aceasta inițiativă, organizatorii își doresc să lanseze o invitație către toți cei ce vor să ajute persoane aflate într-o situație critică, sub motto-ul “Be better!”. Împreună dobândim puterea de a crea schimbări pozitive în societatea românească.
Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii