Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jungla din centrul Constanţei se dezvoltă Nimeni nu vede nimic, iar poliţia locală trece mai departe (galerie foto)

ro

14 Jul, 2016 11:11 5315 Marime text
La începutul acestei luni, mai exact pe data de 5 iunie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Jungla s-a mutat în centrul Constanţei? Un petic de teren de lângă Palatul de Justiţie şi CJC, „transformat“ în şerpărie (galerie foto)“, în care prezentam situaţia unui teren, situat pe strada Traian, în zona Palatului de Justiţie, dar şi a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe terenul lăsat de izbelişte, buruienile sunt mari, lasând impresia că te afli la marginea unei păduri şi nu în centrul unui oraş european.
 
George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa ne-a declarat la acea vreme că terenul este privat.  „Este un teren privat. Noi nu putem cheltui bani publici pentru terenurile care aparţin persoanelor private“, ne-a explicat George Coman.
 
La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa ne-au spus că valoarea amenzilor aplicate persoanelor ce deţin terenuri pe care le lasă în paragină se situează între 500 şi 1.000 de lei. Însă se pare că oamenii legii nu au luat nicio măsură, de vreme de pădurea s-a mutat în centrul Constanţei.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 14 Jul, 2016 18:25 Care oras european,fratilor ? Mergeti prin acelea si apoi sa faceti referire la "un oras european " ! Acolo fac parcuri la noi se distrug ,acolo functioneaza fantani arteziene ,la noi sunt socotite neaducatoare de banuti ,acolo se extind liniile de tramvaie ,la noi s-au distrus complet chiar si cele noi ( de numai de 5ani ) ,acolo institutiile platite sa opreasca hotiile din ban public isi fac datoria,la noi sunt bara-bara cu infractorii .....