Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Din cauza unei avarii Enel Jumătate din oraşul Constanţa, fără apă !

ro

27 Jun, 2015 12:09 2434 Marime text
 
Astăzi, la ora 11,35, în urma unei avarii Enel, Staţia de pompare şi tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu a rămas fără energie electrică, motiv pentru care staţia nu poate funcţiona. În aceste condiţii, abonaţii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casă de Cultură, Inel I şi Inel II, practic aproape jumătate din oraş, au rămas fără apă potabilă. Imediat au fost anunţaţi reprezentanţii Enel, care au dat asigurări că vor interveni cât mai curând pentru remedierea avariei. 
"Asigurăm toţi abonaţii afectaţi de lipsa apei din cauza disfuncţionalităţilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia aceste avarii", spun reprezentanţii RAJA Constanţa.

UPDATE ora 13.18


Avaria produsă pe sistemul de alimentare cu energie este la nivelul staţiei principale din zona Baba Novac. În urma intervenţiei echipelor Enel s-a reuşit realimentarea cu energie, pe o linie secundară, a staţiei de pompare şi tratare Palas. Începând cu ora 12,30, s-au făcut primele manevre de repornire a pompelor de la nivelul staţiei Palas. Având în vedere lungimea sistemului de alimentare cu apă afectat de avaria Enel, pentru a intra din nou sub presiune este nevoie de o perioadă de aproximativ o oră. Astfel, abonaţii din zonele afectate vor avea din nou apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 13,30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii