Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Clădirea judecătoriei trecută de la Ministerul Justiției la poliția locală

ro

21 Jan, 2016 02:38 1500 Marime text
Ieri a intrat în vigoare Hotărârea Guvernului nr. 2, din 6 ianuarie 2016, privind modificarea datelor de identificare și actualizarea valorii de inventar a unui imobil aflat în domeniul public al statului și transmiterea acestuia din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Justiției în domeniul public al orașului Băneasa, județul Constanța.
 
În cauză este vorba despre clădirea care a aparținut Ministerului Justiției pentru Judecătoria Băneasa.
Imobilul se află pe strada Trandafirilor, la numărul 11, aare parter și două etaje, o suprafață construită de 449 metri pătrați, o suprafață desfășurată de 1.366 metri pătrați și un teren de 2.619 metri pătrați.
Predarea-primirea imobilului se va face pe bază de proces verbal încheiat între părțile interesate în maximum 60 de zile.
Reamintim că Guvernul a aprobat în şedinţa din 24 august 2011, modificarea circumscripţiilor unor judecătorii şi ale parchetelor de pe lângă acestea. Hotărârea de Guvern s-a aplicat începând cu 1 noiembrie 2011.printre judecătoriile desființate era și cea de la Băneasa iar comunele Adamclisi, Aliman, Băneasa, Deleni, Dobromir, Ion Corvin, Lipniţa, Oltina, Ostrov din circumscripţia Judecătoriei Băneasa au trecut în circumscripţia Judecătoriei Medgidia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii