Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judetele Tulcea si Constanta, in topul judetelor cu cele mai multe dosare de daune in urma inundatiilor

ro

08 Jul, 2010 22:26 1377 Marime text

Allianz-Tiriac, Ardaf, Asirom, Astra Asigurari, BCR Asigurari, Carpatica Asig, Euroins, Fata Asigurari, Generali au, in prezent, 1.700 de dosare de dauna avizate, ca urmare a inundatiilor produse in ultima perioada, pentru care plata despagubirilor a inceput chiar din aceasta saptamana, a anuntat azi Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Cele mai multe dosare de dauna au fost avizate pentru regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest si Vest.

"Piata de asigurari este pregatita si are capacitatea financiara necesara sa plateasca daunele conform obligatiilor asumate prin contractele de asigurare facultativa a locuintelor incheiate", au precizat oficialii CSA.

In regiunea de Nord Est a tarii, care cuprinde judetele Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui, au fost avizate deja 321 de dosare.
Pentru zona de Sud Est, care cuprinde judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea si Constanta au fost avizate 132 de dosare de dauna.
Pe zona de Sud Vest, care cuprinde judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj si Olt au fost deschise 122 de dosare.
In regiunea de Vest a tarii, care cuprinde judetele Arad, Timis, Hunedoara si Caras-Severin au fost deschise alte 153 de dosare au fost deschise. Restul dosarelor de dauna au fost deschise in alte regiuni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii