Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii decid dacă Traian Băsescu va fi anchetat în dosarul „DEMISIA în 5 minute"

ro

04 Dec, 2015 09:24 1504 Marime text
 
Judecătoria Sectorului 5 va lua, astăzi, o decizie în cazul cererii depuse de Parchetul General privind redeschiderea urmăririi penale împotriva fostului președinte Traian Băsescu în legătură cu o declarație pe care acesta a făcut-o în 2007, în contextul demersurilor de suspendare a sa din funcție.
 
„Dosarul este redeschis la cererea Parchetului General, ca urmare a unei reclamaţii făcute de un domn din Craiova, în 2007. Mi se reproşează că am făcut declaraţia politică legată de demisia în 5 minute, dar eu am revenit în aceeaşi zi anunţând că nu mai demisionez", a precizat Traian Băsescu, potrivit romaniatv.net.
 
„Cred că înainte de a cere redeschiderea dosarului de urmărire penală, Parchetul General ar fi putut să studieze şi Constituţia României şi deciziile CCR. Nu au avut timp să citească. Mergem la Parchet cu Constituţia şi deciziile CCR care dau deplină libertate preşedintelui României la declaraţii politice, atitudini, poziţii, exprimarea unor puncte de vedere care vizeaza nu doar ţara, dar şi pe el însuşi", a mai precizat Traian Băsescu.
 
Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii