Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanţa decide astăzi dacă îl arstează pe recidivistul Silviu Streinu

ro

05 Feb, 2016 16:25 3543 Marime text
 
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat astăzi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Silviu-Vasile Streinu, reţinut, sub aspectul săvârşirii în stare de recidivă a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 5 octombrie 2015, în jurul orei 23.00, în timp ce persoana vătămată G. I.-M. se afla pe str. Mării din oraşul Năvodari, a agresat-o fizic prin aplicarea unui pumn în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare circa 50-55 zile de îngrijiri medicale.
 
După comiterea faptei, inculpatul a încercat să determine persoanele care au fost prezente la faţa locului să a nu da declaraţii sau să dea declaraţii necorespunzătoare adevărului.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa



Sursa foto: lexcafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii