Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Mihaela Vlăşceanu se pronunţă azi în dosarul Mazăre - Hortolomei-Moscu (rechizitoriu)

ro

24 Jul, 2015 13:11 1491 Marime text
Judecătoarea Mihaela Vlăşceanu, din Tribunalul Constanţa, redeschide azi dosarul în care Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost deferit Justiţiei alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu. Azi, instanţa de judecată trebuie să se pronunţe asupra măsurii preventive a interdicției dizolvării SC Bulevard SA, una dintre firmele trimise în judecată de DNA.
 
Prezenţa inculpaţilor la Tribunalul Constanţa, la acest termen, nu este obligatorie.   
 
Vlăşceanu trebuie să se pronunţe, zilele acestea, asupra legalităţii sesizării Tribunalului Constanţa prin rechizitoriul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, asupra legalităţii administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală şi să dispună începerea judecăţii cauzei.
 
Amintim că pe data de 3 aprilie, procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Mazăre, pentru patru infracțiuni de abuz în serviciu, a Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, reprezentant al societăților comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru două infracțiuni de spălare a banilor, SC Mehmetoglu SRL, pentru două infracțiuni de spălare a banilor, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru spălare a banilor.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Radu Ştefan Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii