Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Elena Poiană, arestată preventiv

ro

17 Feb, 2016 20:36 1796 Marime text
Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea procurorilor DNA şi a decis arestrea preventivă a judecătoarei Elena Poiană, preşedinte al Judecătoriei Sfântu Gheorghe. Magistratul este acuzat că a luat mită 10.000 de lei pentru a elibera doi inculpaţi acuzaţi de tâlhărie.
 
Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă cu privire la inculpata Poiană Elena pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 18 februarie 2016. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată  cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.
 
Preşedintele Judecătoriei Sfântu Gheorghe a fost reţinut de procurorii DNA Alba Iulia pentru luare de mită. Potrivit procurorilor, la data de 19 august 2015, inculpata Poiană Elena, în calitate de judecător în cadrul Tribunalului Harghita, a pretins de la o persoană (denunţător în cauză) suma de 10.000 lei, pentru a dispune soluţionarea favorabilă a contestaţiei formulate de două persoane arestate preventiv.

Sursa foto: proalba.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii