Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării tip lego, confiscate în la Agigea

ro

14 Jul, 2016 14:07 2030 Marime text
Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti, administrată de un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

În urma controlului au fost descoperite 40.450 articole reprezentând seturi jucării din plastic tip lego, care purtau însemnele unei mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 606.750 lei dacă ar fi fost originale.

În aceeaşi zi, în urma controlului amănunţit la un alt container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti, administrată de un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani, au fost descoperite 1.080 articole reprezentând  jucării din plastic, care purtau însemnele unei mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 16.500 lei dacă ar fi fost originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii