Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării de peste 1.000.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

29 Aug, 2017 11:57 1807 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea, peste 19.000 jocuri pentru construcţie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, dacă ar fi fost originale. Marfa a venit din China.

În data de 28.08.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti.

Potrivit comunicatului oficial, în urma controlului au fost descoperite 19.212 jocuri pentru construcţie din plastic, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 1.296.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii