Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joe Biden, premierului Victor Ponta „România este un aliat formidabil, un prieten adevărat, iar viitorul nostru împreună este strălucitor“

ro

21 May, 2014 14:10 1697 Marime text
Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a fost primit în cursul zilei de azi de premierul Victor Ponta la Palatul Victoria. Joe Biden şi premierul român au susţinut împreună o conferinţă de presă. Joe Biden a declarat în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul român că apreciază modul în care este menţinută prietenia româno-americană şi l-a asigurat pe Ponta că SUA acordă importanţă deosebită relaţiei dintre România şi America. „România este un aliat formidabil, un prieten adevărat, iar viitorul nostru împreună este strălucitor“, a declarat vicepreşedintele american, citat de Hotnews.

„Suntem gata să vă ajutăm în domeniul energetic dacă este nevoie pentru ca România să îşi dezvolte conductele petrolifere. România poate şi trebuie să joace un rol important în această soluţie energetică. România, modernizându-şi infrastructura internă, poate deveni punctul cheie care să lege pietele energetice de la Marea Neagra până la Europa centrală şi de vest. Prin extinderea reţelei de furnizare a gazelor naturale putem ajuta Moldova, ţară copleşită de dependenţa energetică de Rusia.“ a declaratJoe Biden, citat de Hotnews.În această dimineaţă, videpreşedintele american s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Sursa foto: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii