Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jeremy Clarkson, "interzis" de o clauză cu BBC

ro

07 Jul, 2015 23:25 2040 Marime text
 
Realizatorii britanici de televiziune Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, gazdele emisiunii ”Top Gear”, nu pot realiza o emisiune similară în Marea Britanie pentru canalul ITV până în aprilie 2017, potrivit unei clauze din contractul acestora cu grupul BBC, scrie variety.com, citat de b1.ro.
 
Clauza din contractul cu BBC nu-i poate opri pe cei trei prezentatori să semneze cu platformele online Netflix sau Amazon cu care se află deja în negocieri și nici cu ITV, dar nu pot realiza o emisiune despre sectorul auto până în aprilie 2017, când expiră contractul lor cu BBC, potrivit unei surse anonime citate de cotidianul Daily Mirror.
 
BBC are în plan reluarea emisiunii ”Top Gear” într-un nou format din aprilie 2016, avându-l ca prezentator pe cunoscutul moderator britanic de radio Chris Evans.
 
Grupul BBC a decis în luna martie că nu va mai reînnoi contractul lui Jeremy Clarkson după agresarea producătorului emisiunii Oisin Tymon.
 
În semn de solidaritate cu Clarkson, și ceilalți doi jurnaliști Richard Hammond și James May, precum și producătorul executiv Andy Wilman au hotărât să părăsească emisiunea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii