Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti falşi, arestaţi Jefuiau copii pe stradă în miezul zilei

ro

04 Sep, 2015 16:00 1916 Marime text
 
Escrocii au inventat o nouă metodă de tâlhărie. Acum, se dau poliţişti şi jefuiesc copii chiar pe stradă. Un astfel de escroc a fost prins la Iaşi, scrie România TV. 
 
Un barbat in varsta de 41 de ani, din judetul Botosani, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a jefuit doi copii, recomandandu-se ca fiind politist. Fapta a fost comisa la data de 2 septembrie, fiind semnalata politistilor de la Sectia 3 Iasi, prin 112, de o femeie de 46 de ani, din municipiu, potrivit România TV, care citează BZI.

Aceasta le-a spus oamenilor legii ca, in aceeasi zi, in jurul orei 20:00, fiica sa de 10 ani si fiul ei de 8 ani, in timp ce se deplasau spre domiciliu, au fost acostati de barbat, care s-a recomandat ca fiind politist. Acesta le-a spus minorilor ca sunt urmariti de mai multe persoane care vor sa le sustraga telefoanele mobile.

Micutii i-au dat barbatului telefoanele si au ramas sa astepte masina politiei care urma sa-i duca in siguranta acasa. Cei doi copii au asteptat zece minute pana cand au fost gasiti de catre mama, careia i-au povestit cele întamplate. Valoarea prejudiciului este de 800 de lei. Barbatul a fost depistat si adus la audieri, fiind acuzat de inselaciune prin folosire de calitati mincinoase. In urma probatoriului a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iasi. Barbatul va fi condus la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.




Sursa text + foto: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii