Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul care a împiedicat o tragedie a devenit erou

ro

14 Nov, 2016 11:57 1062 Marime text
Jandarmul din Argeş care a împiedicat un masacru a devenit erou. Plutonierul a salvat viaţa mai multor persoane, după ce un ofiţer de la direcţia de informaţii şi protecţie internă Piteşti şi-a incendiat apartamentul şi a vrut să îi omoare pe toţi cei care erau în faţa scării.

Marius Dumitru are 43 de ani şi este jandarm de mai bine de 20 ani. A fost unul dintre salvatorii solicitaţi să intervină să intervină la un incendiu, într-un bloc din Pireşti. Acolo însă s-a trezit că intervenţia a luat o turnură total neaşteptată. Un coleg militar, ofier DIPI, își bătuse soția și își incendiase apartamentului în care locuiau. Fără prea multe explicaţii, agresorul a scos o armă și a început să tragă spre oamenii care erau în faţa scării, relatează România TV.

Curajos, plutonierul major s-a aruncat peste agresor şi l-a pus la pământ. Conducerea Inspectoratului Judeţean Argeş îl va recompensa acum pe jandarmul curajos.

În urma incidentului, o femeie şi un comisar de poliţie au fost răniţi, însă sunt în afara pericolului. Agresorul este acum în arest.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii