Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Jandarmii donează sânge pentru victimele teribilului accident dintre Medgidia și Castelu

ro

29 Sep, 2017 10:44 2824 Marime text
Zeci de jandarmii constănțeni au ajuns la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Constanța pentru a dona sânge pentru victimele accidentului ce a avut loc ieri după amiază pe DN22C între Medgidia și Castelu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Ivan Răzvan, aproximativ 50 de militari ai IJJ Constanța au răspuns apelului umanitar și au venit să doneze sânge. Printre aceștia, inslusiv inspectorul șef al IJJ Constanța, colonel Constantin Dima. 

Acțunea va continua și mâine când alți jandarmi vor răspunde apelului și vor veni să doneze sânge. 

UPDATE: 

În zilele de 29 septembrie şi 30 septembrie, peste 50 de jandarmi constănţeni donează sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, în urma unui apel umanitar făcut pentru victimele tragicului accident rutier produs în ziua de 28 septembrie a.c., în apropiere de localitatea Medgidia.

Jandarmii au răspuns pozitiv de fiecare dată la apelurile umanitare pentru donare de sânge, dând dovadă de spirit civic.
În medie, unul din cinci jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.

Jandarmii constănţeni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.
           
Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii