Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Poliţiştii şi jandarmii acţionează la Hotel Histria pentru ridicarea unui generator (galerie foto+video)

ro

27 Jul, 2016 13:51 4397 Marime text
În aceste momente, poliţiştii locali, însoţiţi de jandarmi şi mascaţi, acţionează în staţiunea Mamaia, la hotelul Histria, pentru ridicarea unui generator.

UPDATE, ora 15:15
Odată cu polițiștii locali au ajuns la Hotel Histria și angajații Gărzii de Mediu și a DSV Constanța. Reprezentații instituțiilor au măsurat indicii de poluare și de zgomot și au decis că aparatul va fi confiscat.

Potrivit prrimelor informaţii, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la operatorul hotelier de către  turişti, care au făcut nenumărate plângeri că generatorul care produce curentul electric face mult zgomot şi trebuie îndepărtat. Cum hotelieriul nu a luat măsuri, autorităţile au descins pentru a ridica generatorul.

Vă reamintim că, în  anul 2012, George Bosânceanu, patronul hotelului, a fost acuzat că a furat curent de la ENEL, după ce autoritățile au descoperit branșamente ilegale la rețeaua de electricitate, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1.800.000 de lei. Pentru a suplini lipsa curentului, acesta a instalat acest generator.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 27 Jul, 2016 14:40 Actiunea a fost a Politiei Locale!!!!