Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmi bătuţi în trafic la Murfatlar

ro

06 Oct, 2011 12:06 2404 Marime text

Doi militari din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Constanţa au fost bătuţi, aseară, de mai mulţi tineri pentru o şicanare în trafic.

Întregul scandal a avut loc în apropiere de Siminoc. Primele concluzii ale anchetei duc la concluzia că şoferul, care i-a şicanat pe cei doi jandarmi în trafic, ar fi Ionuţ Dieaconu, de 32 de ani, din Murfatlar. În conflict, Dieaconu a fost ajutat şi de alţi prieteni pe care i-a chemat să îl ajute la rezolvarea cazului.

Potrivit anchetatorilor, jandarmii se întorceau de la serviciu, iar în drum spre casă au depăşit un alt autoturism. Nervos, şoferul i-a urmărit, i-a forţat să tragă pe marginea şoselei după care a ieşit cu o bâtă şi a a atacat maşina şi pe jandarmi. Unul dintre ei a reuşit să sune la 112, moment în care agresorul a fugit. A fost prins însă câteva ore mai târziu.

La doar câţiva metri de maşina distrusă, oamenii legii au găsit şi o bucată dintr-o sabie.

"Efectuăm cerectări pentru tâlhărie şi distrugere ca urmare a unui incident în trafic care a degenerat într-un conflict între mai multe persoane dintre care cei agresaţi sunt cadre militare, în speţă jandarmi", a declarat comisar-şef Ovidiu Grosu, comandant Poliţia Murfatlar.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar joi magistratii vor decide daca va fi cercetat in stare de libertate sau îi va sta în arest preventiv pentru 29 de zile.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:http://www.realitatea.net/doi-jandarmi-atacati-cu-o-bata-de-un-sofer-in-constanta_876668.html#ixzz1ZsiwPWEG

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii