Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaful secolului la Ploieşti

ro

21 Jan, 2011 19:15 1244 Marime text

O persoană din municipiul Ploieşti a fost jefuită de suma de aproximativ un milion de euro, bani care, potrivit părţii vătămate, proveneau dintr-o serie de tranzacţii imobiliare efectuate în urmă cu 3-4 ani, potrivit Agerpres.

Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat că banii au fost iniţial depuşi la bancă, apoi retraşi în 2007-2008 şi păstraţi într-un geamantan vechi care se afla sub o scară din casa nelocuită a părinţilor victimei.

Se pare că suma dobândită era mai mare, dar partea vătămată, o persoană în vârstă din municipiul Ploieşti, a cheltuit o parte din aceasta, restul de un milion de euro fiind păstraţi în imobilul nelocuit al familiei sale.

În echipa de cercetare au fost angrenaţi specialişti din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, criminalistică, investigarea fraudelor, ordine publică, apelându-se şi la structurile informative din zonă.

Dacă suma va fi confirmată, atunci acesta va fi cel mai mare furt de bani din istoria Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Şeful IPJ Prahova, Sorin Oprea, a declarat că nu poate oferi detalii despre ancheta care este în curs de desfăşurare, dar a precizat că se fac descinderi şi se audiază martori, cercul de suspecţi fiind unul foarte larg.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii