Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Jaf la o casă de pariuri din Constanta (galerie foto + video)

ro

11 Nov, 2015 17:05 3361 Marime text
O casă de pariuri, sitată pe bulevardul Tomis nr. 115, din municipiul Constanţa, a fost jefuită în această după-amiază. Sesizarea s-a primit la Poliţie în jurul orei 16.30. Se pare că un bărbat a ameninţat-o pe fata care se ocupa de local cu un spray lacrimogen. El a reuşit să-i fure fetei suma de 12.000 de lei, după care a fugit mâncând pământul.
Totul s-a petrecut în sediul Casei de pariuri Fortuna Gambling. Există informaţii potrivit cărora suspectul s-ar fi jucat la aparate înainte de a-i trece prin cap ideea jafului.


Tânăra a apăsat butonul de panică, iar în numai două minute, angajații unei firme de pază au ajuns la fața locului, însă tâlharul nu a fost de găsit. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au început cercetarea. 

UPDATE2, ora 19.00


Se pare că bărbatul i-ar fi spus angajatei că vrea să discute cu managerul despre un spaţiu de închiriat. Managerul nu era prezent, astfel că i-a cerut femeii să-i arate spaţiul până la sosirea acestuia.
În acel moment, bărbatul a atacat-o pe angajată cu un spray lacrimogen, i-a furat cheia de la sertarul cu bani, a luat 12.000 de lei şi a fugit.

UPDATE, ora 18.00: 

Firma care a primit autorizaţie de funcţionare la această adresă este SC Gamex Inter SRL, cu sediul social în municipiul Tulcea, strada 1848, nr. 19, bloc 11, scara A, etaj 1, ap. 4, judeţul Tulcea. Societatea a fost înfiinţată în 2005 şi are un capital social subscris de 440.000 lei. Asociaţi în firmă sunt Secui Ion şi Barbu Dumitru. Ambii au şi funcţie de administrator.
Obiectul de activitate al firmei este bazat pe „activităţi de jocuri de noroc şi pariuri”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii