Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Filmul loviturii Jaf de proporţii la un magazin de cosmetică - parfumerie din Constanţa (video)

ro

11 Jan, 2016 13:29 4595 Marime text
 Un magazin de cosmetice din Constanţa, aflat în zona Tomis Mall, a fost spart azi-noapte. Din câte se pare, cei care au dat spargerea au venit cu o maşină la ora 3.00. Au fost luate foarte multe produse, jaful fiind unul de proporţii.

UPDATE: „Ieri dimineaţă, în jurul orei 3.50, m-au sunat de la firma de pază cu care eu am contract, că avem o spargere la magazin. Când am ajuns, am găsit magazinul golit de marfă. Am intrat şi am dat drumul la camere, că noi avem numai pe interiorul magazinului. Astfel, am văzut cum au intrat patru inşi. Cu cagule, mănuşi şi saci. Au golit. Au umplut zece saci din aceia mari, cât un tomberon. Se duceau cu ei plini până la uşă şi se întorceau cu altul gol. Motiv pentru care am crezut - şi sunt convinsă - că erau cu o maşină. Pentru că totul s-a petrecut rapid, în două minute, după cum am văzut pe cameră. În privinţa pagubelor, acestea sunt de 100.000 de lei. De la cosmetice nu au furat decât foarte puţin. Au luat preponderent de la parfumerie. S-au încadrat în două minute. De ce au fugit după acest interval nu ştiu. Când am venit, era foarte luminată strada.

 
În capătul străzii, e staţie de taximetre, dar nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu vrea să vadă nimic. Nu vrea să fie niciun fel de martor. Tuturor le e teamă. Nu ştiu de ce. E o situaţie urâtă, care îmi lasă impresia că s-a pierdut controlul. Sunt şocată, credeţi-mă. Sunt în acest spaţiu, pe strada Ştefan cel Mare, de 23 de ani“, a declarat Serian Osman, proprietara magazinului spart, Amy Sery, aflat pe strada Ştefan cel Mare numărul 51-53 şi care are ca profil cosmetică - parfumerie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 11 Jan, 2016 20:41 Nu vor sa fie martori pentru ca nimeni nu isi doreste sa dea cu subsemnatul, asa e romanul...
  • taxi 11 Jan, 2016 18:58 Verificati Petra R Cristi
  • Gabi 11 Jan, 2016 18:47 La Constanta intelesul cuvintelor e diferit fata de restul tarii? Verificati dex inainte sa folositi cuvinte in titlu, daca va sunt necunoscute. Asta-i furt, nu jaf. Prin jaf se intelege si agresarea cuiva in procesul de furt.
  • O jungla 11 Jan, 2016 16:11 pai asa se intampla cand hotii sunt mama in mana cu politistii si firmele de paza.de ce nu se da o lege sa ne aparam proprietatile cu arma ...si atunci mai vedem noi cine are curajul sa mai fure.unde sunt cei de la antifrauda sa caute cartierul hotilor henry coanda ?