Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a ajuns la Tribunalul Constanța

ro

03 Jul, 2014 13:32 2258 Marime text
Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a ajuns la Tribunalul din Constanța unde astăzi se judecă recursul formulat de ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, trimis în judecată pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu.

Marius Constantin, soțul Izaurei, solicită eliberarea din arest și va primi astăzi un răspuns din partea Tribunalului Constanţa.

Tot astăzi judecătorii vor analiza şi contestaţiile formulate de Izaura şi Grinică Ion Anghel, copiii lui Bercea Mondial, împotriva măsurii controlului judiciar luate faţă de ei.


Fiica lui Bercea Mondial a ajuns mai devreme la Tribunal și a avut timp să vorbească și cu jurnaliștii. Ea a declarat că este zilnic amenințată fără a mărturisi cine o amenință. De asemenea, Izaura a spus că are încredere în justiție, menționând că tot ce o interesează este să-și recupereze banii.

Pe de altă parte, Izaura Anghel infirmă cele declarate de Marian Căpățănă, intermediarul șpăgii dintre Bercea Mondial și Mircea Băsescu, în fața judecătorilor.

Amintim că Marian Căpăţână, fost şef al PDL Drăgăneşti-Olt, arestat preventiv şi cercetat alături de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial în dosarul de şantaj asupra lui Mircea Băsescu ar fi declarat în faţa judecătorilor că Dan Voiculescu ar fi furnizat o parte din banii care ar fi fost daţi pentru trafic de influenţă fratelui şefului statului. Căpăţână a spus că a fost contactat în aprilie 2013 de Florin Anghel, care i-a promis 200.000 de euro, pe care nu ar mai fi trebuit să îi dea înapoi, dacă va declara că o parte din cei 600.000 de euro, pe care familia lui Bercea Mondial pretinde că i-a dat lui Mircea Băsescu drept recompensă pentru a-l scoate din puşcărie pe Bercea Mondial au ajuns la preşedintele Traian Băsescu. Toţi aceşti bani ar fi fost aruncaţi în joc de Dan Voiculescu, conform Realitatea Tv.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii