Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Iustin-Fabian Roman a demisionat din funcţia de consilier municipal. Gheorghe Dragomir - „ Probabil a vrut să evite un act de demitere“

ro

23 Feb, 2016 11:12 3452 Marime text
 
Iustin-Fabian Roman, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Naţional Liberal a depus astăzi, la secretariatul Consiliului Local Municipal Constanţa, demisia sa din funcţia de consilier municipal.
 

„Am luat decizia demisiei după ce m-am sfătuit cu familia şi după ce am analizat priorităţile pe care le am în următoarea perioadă. Am petrecut în Consiliul Local Constanţa patru ani foarte importanţi pentru mine ca om, ca ales local, în care am aflat cum se iau decizii pentru oraşul nostru, ani în care am învăţat foarte multe şi pe care îi consider un câştig profesional şi personal. Plec din Consiliul Local fără nici un regret, convins fiind că activitatea alături de colegii mei a fost și este în interesul comunității. Voi continua să muncesc şi să sper că oraşul nostru va avea un altfel de viitor, un altfel de primar decât până acum, că cetățenii Constanței vor avea soarta pe care o merită. Mulțumesc constănțenilor, colegilor și celor care mi-au fost alături pe parcusul activității mele în aceşti patru ani. Continui să sper că în Constanța se poate și altfel, se poate și mai mult pentru constănțeni din partea celor pe care îi aleg și îi reprezintă”, a declarat Iustin-Fabian Roman.

UPDATE 1
Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, decizia ar fi venit în urma unor discuţii avute cu cei din conducerea Biroului Municipal. 

„Din câte ştiu, avea un proiect personal, o afacere pe care o conducea cu familia şi care ar fi intrat în contradicţie cu ceea ce se votează şi cu atitudinea pe care o are PNL faţă de ce se votează. Am auizit doar de la preşedintele de la organizaţia municipală, domnul Vergil Chitac, că a fost o discuţie mai apăsată. Probabil a vrut să evite un act de demitere. Demisia e un act de onoare, demiterea... nu ar fi fost la fel“, a declarat Gheorghe dragomir pentru ZIUA de Constanţa.

UPDATE 2
Potrivit consilierului judeţean George Măndilă, demisia lui Iustin fabian Roman din consiliul Local Municipal a creat o situaţie fără precedent.

„Procedura e puţin mai complicată, pentru că la alegerile trecute s-a canditat de la APC (Alianţa pentru Constanţa), care era formată din PDL şi PNŢCD. Ce vine în spatele domnului Roman sunt fie conilieri judeţeni, fie palamentari, fie sunt funcţionari publici, fie nu mai sunt în partid.  O sa avem o discuţie la nivelul biroului fostului PDL, dar din punctul meu de vedere, abia pe la finele lunii martie am putea valida un alt consilier. De aceea, propunerea mea ar fi să nu propunem pe nimeni pentru că nu văd cum ar influenţa apariţia unui nou consilier liberal ponderea în consiliul local. Erau şase consilieri liberali, acum rămân cinci. Nici de la PNŢCD nu avem nicio propunere, domnul Chesoi este deja consilier judeţean“, a explicat George Măndilă, pentru ZIUA de Constanţa.


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 23 Feb, 2016 18:02 In sfirsit! Pacat ca nu a mai apucat sa-si mai traga niste terenuri si niste case in Constanta.De fapt,asta a fost activitatea acestui consilier al orasului. de unde a aparut si asta in Constanta? Nu erau destui care au jumulit orasul!