Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Italian urmărit internaţional, depistat în Tulcea, la volanul unui autoturism căutat în vederea confiscării

ro

05 Apr, 2015 09:46 1913 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un cetăţean italian urmărit internaţional pentru trafic ilegal cu stupefiante, care conducea un autoturism înmatriculat în Italia căutat în vederea confiscării.

Cetăţeanul italian, în vârstă de 52 de ani, a fost depistat ieri, în jurul orei 15.15, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Tulcea. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz în care se mai afla o persoană.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 18.02.2013.

Cetăţeanul italian a declarat că autoturismul îi aparţine şi nu cunoştea faptul că acesta fusese declarat furt.

Verificările suplimentare în baza de date au stabilit faptul că cetăţeanul italian în cauză este căutat internaţional de autorităţile din Italia, pe numele său fiind emis mandat european în vederea arestării şi predării sau extrădării pentru trafic ilegal de stupefiante.

Poliţiştii de frontieră l-au reţinut pe cetăţeanul italian, urmând a-l preda poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea conform procedurilor legale, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

De asemenea, autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Tulcea în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii