Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ celebrează Ziua Dobrogei printr-un simpozion

ro

12 Nov, 2015 17:35 1311 Marime text
Celebrarea a  137 de ani de la revenirea Dobrogei la România este un moment istoric “care este sărbătorit așa cum se cuvine și în unitățile școlare din județul Constanța prin diferite activități educativ-artistice: expoziție de fotografie, spectacole, sesiuni de referate și comunicări științifice ale elevilor și profesorilor, concursuri tematice etc.”.

În acest context, Inspectoratul Școlar Județean Constanța lansează o invitaţie pentru mâine (13 noiembrie), ora 10.00, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unde va avea loc prima ediție a Simpozionului Județean pentru profesorii de istorie, „Unitate în diversitate pe pământ dobrogean”. La acest eveniment de anvergură vor participa reprezentanți ai  instituțiilor publice, de educație și cultură din Constanța.

Cu acest prilej, inspectorul școlar general, prof. Zoia Gabriela Bucovală, a  declarat: „Ca în fiecare an, profesorii de istorie  marchează Unirea Dobrogei cu România, eveniment unic pentru istoria ţării noastre, prin multiple  activități cultural – artistice. Este o zi cu  o semnificație deosebită pentru fiecare constănțean, prin care se conștiezează importanța valorilor culturale, istorice și locale.”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii