Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie la prima slujbă din Mamaia „O veste bună pentru cei ce vin aici, nepăsători, pentru a se curma fărădelegile” (video)

ro

05 Apr, 2014 14:11 2529 Marime text
capela mamaia bunavestire teodosiePe youtube.com, a fost postat, cu puţin timp în urmă filmuleţul IPS intitulat „Teodosie, Cuvânt la Prima Sfântă Liturghie,Constanţa, Mamaia, 2014”, autorul fiind Mihai Vaju.  
„Iată am făcut prima slujbă, în Mamaia, în această capelă şi am început–o slujirea, iată, in această noapte binecuvântată, înainte de a pune piatra de temelie pentru capela definitivă ce se va construi aici şi care se cuvine să fie o lumină strălucitoare. Părintele Cezar, cu înţelepciune, a gândit la două hramuri: Bunavestire, ca să vină o veste bună pentru cei ce erau aici, nepăsători în Mamaia, şi Sfânta Maria Egipteanca, pentru a se curma fărădelegile şi a se întoarce la pocăinţă tinerii şi toţi cei ce vin să vadă partea pozitivă şi nu cea negativă”, spunea arhiepiscopul Tomisului la prima sa slujbă în Mamaia.
Reamintim că astăzi, începând cu ora 17.00, Ierarhul Tomisului, IPS Teodosie, va sfinţi locul unde va fi construită capela „Buna Vestire şi Sf. Maria Egipteanca”. Aceasta va fi amplasată la intrarea în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Perla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii