Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie, în lacrimi la înmormântarea tinerei Andreea Diana Oaidă

ro

15 Jun, 2016 12:36 4126 Marime text
În cadrul funerariilor de astăzi, în care constănțenii deplâng moartea fulgerătoare a tinerei Andreea Diana Oaidă, la scujba oficiată în cadrul Colegiului „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie a ținut în lacrimi o prelegere în memoria fetei care a plecat mult prea devreme.  
 
„Durerea aceasta atât de adâncă ne-a copleșit pe toți și căutăm răspunsuri. Acești oameni au fost oameni buni, iar eleva aceasta a fost o floare frumoasă. De aceea, durerea este atât de adâncă. Aș vrea să aducă raza de lumină în sufletul tuturor. Andreea este aici cu noi, ne privește și ne ascultă. Noi nu putem să o privim, dar îi ascultăm sufletul. Ea nu ne va părăsi. Trebuie să o purtați în sufletele voastre mai departe. S-a dăruit ca o jertfă cerului. Să o îmbrăcăm pe Andreea și pe cei împreună  cu ea, prin rugăciune, dragoste și lacrimi. Dumnezeu să o ierte pe Andreea, pe mama și pe bunicul, să nu îi despartă în viața viitoare!” a spus printre lacrimi arhiepiscopul Tomisului în fața Colegiului.
 
Vă reamuntim că, tragicul accident a avut loc duminică seara. Atunci, din nefericire, Maria Mădălina Celmare (şoferiţa de 42 de ani), Mircea Celmare, 67 de ani (tatăl şoferiţei) şi Andreea Diana Oaidă (fiica şoferiţei), de 19 ani, au murit pe loc în urma impactului.
 
Andreea, mama şi bunicul ei au murit pe drumul de întoarcere spre casă. Vestea că tânăra a murit alături de mama şi bunicul ei a căzut ca un trăsnet pentru toţi cunoscuţii, dar şi pentru întreg judeţul Constanţa.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii