Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Ipoteze în privinţa modului în care a murit Moustafa Haj Saleh

ro

10 Apr, 2015 08:38 2009 Marime text
Poliţiştii bucureşteni au făcut o descoperire şocantă, miercuri seara, în cartierul Pantelimon din capitală. Un cadavru a fost găsit într-un geamantan, în portbagajul unei maşini. Criminaliştii au identificat cadavrul ca aparţinând cetăţeanului sirian Moustafa Haj Saleh, în vârstă de 52 de ani. Bărbatul era căsătorit în Bucureşti, locuia cu soţia româncă într-un complex rezidenţial și avea doi copii, de 8 şi 10 ani, însă controla mai multe afaceri şi pe litoral.

Evz.ro a aflat din ce cauză cadavrul nu a fost descoperit timp de patru luni. Medicii legiști care au examinat, ieri, cadavrul din geamantan au precizat că este posibil ca bărbatul să fi ingerat substanțe necunoscute, apoi să fi fost băgat în geamantan, unde s-ar fi asfixiat.

Criminalul are legătură cu locul în care s-a petrecut scena omorului şi a vrut să mute cadavrul cât mai departe de locuinţa acestuia, este de părere colonelul (r) Dan Antonescu (foto), realizator TV şi criminolog. „Nici măcar cei care anchetează nu pot trage concluzii în acest moment pentru că sunt în faza în care se elaborează ipotezele. Chiar dacă acest caz seamănă foarte mult cu acelea de prin anii ’90, când găseam cetăţeni chinezi la geamantan, pot spune că este asemănător, într-un fel, dar în acelaşi timp şi diferit”, a precizat Antonescu.

„Autorul are foarte mare legătură cu locul faptei”, este de părere criminologul care explică în continuare că dacă victima ar fi fost la ea acasă, în speţă, cetăţeanul sirian găsit mort, în stare avansată de putrefacţie în portbagajul maşinii sale de serviciu, un Opel cu număr de Constanţa, atunci criminalul l-ar fi lăsat acolo. Dar, pentru că este foarte posibil ca victima să fi fost ucisă în locuința călăului, acesta a intenționat să ducă trupul cât mai departe de casă, tocmai pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă greșită. „Dacă victima era acasă, criminalul nu o transporta, o lăsa acolo, de aceea cred că are legătură cu locul faptei”, este de părere Antonescu.

Sursa: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii