Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Grigoraş şi Dumitru-Ion Grosu, recidivişti, propuşi pentru arestare preventivă

ro

04 Dec, 2015 14:17 2265 Marime text
În decursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Ionel Grigoraş şi Dumitru-Ion Grosu, recidivişti, cercetaţi în stare de reţinere, primul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar cel de-al doilea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
 
S-a reţinut că, în seara zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 20.40, inculpaţii au încercat să sustragă o bicicletă din scara blocului MS2 de pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 145, din Constanţa, prin secţionarea cablului antifurt cu o foarfece tip gură de lup, acţiunea fiind întreruptă de intervenţia persoanei vătămate.
 
Deoarece inculpaţii au luat-o la fugă în direcţii diferite, persoana vătămată şi fiul său l-au urmărit pe inculpatul Dumitru-Ion Grosu, care, în timpul urmăririi, în dreptul scării A a blocului TDC3, a ameninţat-o cu moartea pe persona vătămată, apoi a aruncat cu o sticlă în piciorul acesteia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 05 Feb, 2016 08:25 Sa stea dupa grati aia care ne a furat tara nu niste oameni care traiesc de azi pe miine