Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 11 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. "Conducerea filialei face un abuz împotriva mea" Ionel Dia, viceprimarul de la Hârşova, exclus din PNL Constanţa

ro

25 Jul, 2016 15:21 2490 Marime text
Membrii Biroului Permanent Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință la sfârșitul săptămânii trecute, și-au exprimat dezacordul față de modalitatea în care viceprimarul orașului Hârșova, Ionel Dia, a decis să-și exprime nemulțumirea în public în legătură cu decizia PNL Constanța de a nu colabora cu reprezentanții PSD atât la nivel local, cât și județean.

În opinia liberalilor constănțeni, Ionel Dia nu înțelege obiectivele asumate de PNL Constanța care, încă din campania electorală pentru alegerile locale, și-a asumat un proiect politic județean care exclude categoric colaborarea cu PSD și care nu poate fi încălcat de diferite proiecte personale. De asemenea, viceprimarul orașului Hârșova este suspectat că folosește o serie de tertipuri mediatice doar pentru a pune presiune pe membrii Organizației PNL Hârșova, în speranța de a se victimiza și a împiedica desfășurarea procedurilor statutare în care se află, în acest moment, în interiorul partidului.

Prim-vicepreședintele PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, susține, în calitate de președinte interimar al Organizației PNL Hârșova, că „atacurile nefondate la adresa conducerii PNL Constanța, încălcările repetate ale Statutului, Regulamentului și Codului Etic, dar și ale hotărârilor Biroului Politic Național, Biroului Politic Județean și Biroului Politic Local Hârșova și nu în ultimul rând jocurile cu reprezentanții PSD aduc atingere Partidului Național Liberal, fapt care va duce la excluderea lui Ionel Dia din rândurile PNL”.


UPDATE, ora 16:30
 "Eu nu ştiu nimic despre excludere, a fost o şedinţă vineri la partid la care nu am  fost convocat.  Excluderea trebuie să respecte câteva etape şi nu este cazul. Conducerea PNL Constanţa face acum un abuz împotriva mea. Pe de o parte, domnul deputatul Lupu este înţeles cu primarul din Hârşova ca să-l susţina în alegerile parlamentare. Iar domnul Dragomir face din nou un abuz şi nu este primul. Îi reamintesc cum a inlocuit un coleg de pe lista de consilieri doar pentru a face loc altuia agreat de dumnealui.  Eu am depus deja un memoriu către coopreşedinţii PNL pentru a le explica de ce se încearcă îndepărtarea mea.", a delcarat Ionel Dia, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.

Reamintim că ușa Filialei Constanța a Partidului Național Liberal este deschisă tuturor celor care doresc să funcționeze într-o echipă, pe baza unui proiect politic, asumat de întreaga organizație, ce vizează dezvoltarea județului Constanța. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii