Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Iliescu rămâne internat şi azi

ro

24 Nov, 2011 09:06 1247 Marime text

Preşedintele de onoare al PSD a fost internat aseară la Spitalul Elias, susţin surse politice. Managerul spitalului a confirmat informaţia şi susţine că starea lui Iliescu nu este gravă. Ion Iliescu nu e la prima internare la Elias.

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu ar fi fost internat de urgenţă la Spitalul Elias, susţine site-ul Inpolitics. Potrivit sursei citate, lui Iliescu i s-ar fi făcut rău, urmând să rămână internat cel puţin până mâine. Conform aceleiaşi surse, Iliescu ar fi cerut şi marţi nişte calmante.

Managerul spitalului Dana Safta a confirmat pentru TVR Info ca Ion Iliescu a venit la spital pentru o serie de analize si ca starea sa nu este grava, informează HotNews.

Sursele medicale citate au precizat căIon Iliescu a fost internat miercuri după-amiază şi va fi pregătit pentru investigaţii endoscopice care vor fi efectuate astăzi.

În vârstă de 81 e ani, Ion Iliescu a mai fost internat la acest spital, susţine Realitatea TV. În mai 2007, Iliescu a fost operat la acelaşi spital Elias pentru lărgirea a cinci vase de sânge. "Iliescu suferă de ani buni de cardiopatie ischemică", declara atunci doctorul Sorin Oprescu. Cu cinci ani în urmă, în 2002, Iliescu fusese internat de urgenţă la acelaşi spital, pentru o serie de investigaţii medicale. Un alt episod medical s-a consumat în 1994, când Ion Iliescu a fi fost după o criză de veziculă biliară.

sursa: www.realitatea.net

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii